جغرافياي ايران جعليجهان

اینترنت ماهواره‌ای چیست و چرا رژیم اشغالگر ایران از این پروژه جهانی در هراس می باشد؟

نمایندگان خائن مجلس ایران اشغالگر در جلسه شنبه 16اسفند 99 در مصوبه‌ای مقرر کردند 10درصد افزایش حق الامتیاز و حق السهم دولت از اپراتورهای ارائه دهنده خدمات مخابراتی، صرف «مقابله با تهدیدات اینترنت ماهواره‌ای» شود.

اینترنت ماهواره‌ای می‌تواند اختلال در اینترنت و فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی که در چند سال اخیر و با گسترش اعتراضات عمومی و‌ ظهور پدیده «شهروند خبرنگار» به رویه‌ای معمول در جغرافیای سیاسی ایران تبدیل شده را کاملاً بی‌ اثر کند.
اینترنت ماهواره‌ای یکی از انواع دسترسی به اینترنت، از راه ماهواره است. اینترنت ماهواره‌ای بیشتر در مواردی بکار می‌رود که دسترسی معمولی به اینترنت (کابلی،فیبرنوری،دایال-آپ، بی‌سیم،Xdsl) امکان‌پذیر نیست (مانند جاهای دورافتاده)، یا از کیفیت پایینی برخوردار است. این سرویس معمولا در مدار زمین‌ایستا داده می‌شود، و در بعضی مناطق مانند مناطق قطبی، به علت کم‌شدن زاویه دید ماهواره از روی زمین، کیفیت خوبی ندارد.

اقدام مقامات فاسد ایرانی در قطع کامل اینترنت در کل جغرافیای سیاسی موسوم به ایران طی اعتراضات آبان 98 و اخیرا اختلال در خدمات ایننترنتی در بلوچستان اشغالی در پی کشتار سوختبران بلوچ، دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد را نیز وادار به واکنش کرد.
پیش از این، طرح ایده اینترنت ماهواره‌ای سبب شده بود تا در 26 بهمن 99 ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر «شورای عالی فضای مجازی» در ایران اشغالگر، از تشکیل کارگروهی برای «مواجهه با خدمات اینترنت ماهواره‌ای» در «مرکز ملی فضای مجازی» خبر بدهد.

فیروزآبادی نسبت به اینکه استفاده از اینترنت ماهواره‌ای ممکن است حاکمیت جمهوری اسلامی ایران اشغالگر بر فضای مجازی را متزلزل کند اظهار نگرانی کرد و گفته بود: برای آن‌که با ورود این فناوری حکمرانی فضای مجازی خدشه دار نشود باید تدابیری صورت داد».
او تاکید کرده بود: «ما مواجه هستیم با این موضوع که منظومه‌های ماهواره‌ای در حال آمدن هستند و با آمدن آن، ممکن است که به یکباره کل شبکه ملی اطلاعات زیر سوال برود. اگر شبکه ملی اطلاعات نتواند خدمات بهتر ارائه دهد عملاً شبکه ملی تحت الشعاع شبکه‌های جهانی اینترنت ماهواره‌ای که عمدتاً هم آمریکایی هستند قرار خواهد گرفت».
گفتنی است ایلان ماسک مدیر عامل شرکت اسپیس‌ایکس پیشتر اعلام کرده که تا پایان سال جاری میلادی سرعت اینترنت ماهواره‌ای این شرکت به 300مگابیت در ثانیه خواهد رسید. این شرکت در حال ارسال ماهواره‌ به فضا برای پروژه اینترنت ماهواره‌ای است. تعداد نهایی ماهواره‌های این پروژه 12هزار عدد است که هم اکنون بیش از هزار ماهواره در مدار زمین قرار گرفته‌اند.

اینترنت ماهواره‌ای تا چند ماه آینده در آسمان جغرافیای سیاسی جعلی موسوم به ایران ایران ظاهر می‌شود و خواب خوش را از چشمان جنایتکاران سپاه و بسیج خواهد گرفت.

در دوبی بیشتر نمایندگی‌های تجهیزات ماهواره‌ای شروع به ثبت سفارش کردند و نهایتا از ۲، ۳ ماه آینده پک spaceX روانه بازار جغرافیای جعلی ایران میشود. پیش بینی میشود افرادی که از دبی و کردستان عراق تجهیزات ماهواره‌ای وارد می‌کنند، از تابستان آینده تمرکز اصلی خود را روی واردات پک اینترنت SpaceX متمرکز کنند. قیمت پک کامل $500 + شارژ ماهیانه 100 دلار است که با احتساب دلار ۲۷ تومانی میشود ۱۳/۵ میلیون. پک و شارژ ماهیانه ۲/۷۰۰میلیون که با در نظر گرفتن اینکه هر ساختمان با تهیه یک پک اینترنت ماهواره‌ای SpaceX و استفاده ساکنین بصورت wifi با سرعتی 100 برابر اینترنت موجود در جغرافیای سیاسی موسوم به ایران (هر modemRouter شرکت spaceX قابلیت اتصال ۲۰۰یوزر به صورتwifiرا دارد) بزودی شاهد افزایش بیشمار تقاضا در ایران جعلی خواهیم بود.
از مهندسین شرکت SpaceX سوال شده که کشورهایی که اقدام به انداختن پارازیت های زمینی روی سیگنال های ماهواره های تلویزیونی میکنند، آیا امکان پارازیت انداختن بصورت زمینی و یا جوی روی سیگنالهای اینترنتSpaceX را خواهند داشت؟ پاسخ داده‌اند که قطر هر دیش SpaceX که در پک خریداری شده موجود است، ۷۰ سانتی متر میباشد. دیش را در هر جا که قرار دهید از غرب به شرق به ازای هر 10 سانتیمتر یک سیگنال ماهوارهSpaceX دریافت میکند.
(شرکتSpaceX تاکنون 40% ماهواره های لازم را پرتاب و در مدار قرار داد و فعالند و ما بقی همچنان در حال تهیه و پرتاب میباشند)
با این حساب تا امروز هر دیش در هر جایی که قرار بگیرد از 3 ماهواره سیگنال دریافت خواهد کرد. دیش ها دارای سیستمی میباشند که بصورت کاملا هوشمند چرخیده و قویترین سیگنال از بین 3 سیگنال را تشخیص داد و روی بهترین و قویترین آنها متمرکز می‌شوند.
اوج تکنولوژی اینجاست که با جابجا کردن محل دیش، مثلا ۷۰ سانتیمتر، یوزر سیگنال را از 3 ماهواره دیگر دریافت خواهد کرد. قرار است تا دو سال دیگر ۳ سیگنال تبدیل به ۱۰ سیگنال شود. بدین ترتیب هیچ تکنولوژی در حال و در آینده قادر نخواهد بود از رسیدن سیگنال به دیش یوزر SpaceX جلوگیری کند.
مهندسین شرکت SpaceX اطمینان داده اند که دیش های پکSpaceX بمانند دیش‌های “دیتا” که ال ان بی send وRecive داشتند و قابل شناسایی و ردیابی بودند، قابل ردیابی نیستند. این دیش فقط وظیفه دریافت سیگنال را دارد و ModemRouter که به دیش وصل میشود یوزر را به شبکه اصلی اینترنت جهانیَ SpaceX متصل میکند و از این لحظه به بعد تمام فعالیت اینترنتی یوزر را فقط یک شرکت میتواند رصد کند. یعنی SpaceX. بنابراین امکان ردیابی فعالیت اینترنتی یوزر تنها برایSpaceX امکان پذیر است.

فواد فرج پور

مرکز اطلاع رسانی جبهه دمکراتیک مردمی الاحواز
Http://WWW.ALAHWAZ.COM
Https://t.me/adpffarsi

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا