Uncategorized

استفاده از کودکان در نمایش‌های تبلیغاتی رژیم ایران در احواز تحت اشغال

🟥 گزارش: استفاده از کودکان در نمایش‌های تبلیغاتی در احواز اشغالی
در تصویری که اخیراً در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، صحنه‌هایی از یک نمایش در احواز تحت اشغال دیده می‌شود که در آن، گروهی از کودکان عرب در قالب یک اجرای نمایشی در خیابان حضور دارند.
بر اساس این تصاویر، کودکان با در دست داشتن ماکت‌هایی شبیه به موشک، در قالب یک نمایش عمومی ظاهر شده‌اند؛ اقدامی که برخی کاربران آن را نوعی بهره‌برداری تبلیغاتی از کودکان توصیف کرده‌اند.
منتقدان می‌گویند این‌گونه برنامه‌ها در حالی برگزار می‌شود که بسیاری از ساکنان این منطقه با مشکلاتی همچون فقر، کمبود امکانات و محدودیت‌های اجتماعی روبه‌رو هستند. به گفته آن‌ها، استفاده از کودکان در چنین فضاهایی می‌تواند پیامدهای روانی و اجتماعی قابل توجهی داشته باشد.
در مقابل، حامیان این برنامه‌ها ممکن است آن را در چارچوب فعالیت‌های فرهنگی یا سیاسی ارزیابی کنند، هرچند واکنش‌ها در فضای مجازی نسبت به این موضوع متفاوت بوده است.
این تصاویر بار دیگر بحث درباره وضعیت اجتماعی و نحوه بازنمایی کودکان در برنامه‌های عمومی در مناطق مختلف ایران اشغالگر را به میان کشیده است.
۶ آپریل ۲۰۲۶

سازمان ملی حمایت از زحمتکشان الاحواز #شغل

https://t.me/adpffarsi
https://alahwaz.com

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا