الاحواز

قیام، کابوس، سرنگونی، دستور قتل‌عام معترضین بی دفاع ملت احواز در معشور!!! 

 در این قتل‌عام رژیم اشغالگر و جنایتکار جمهوری اسلامی ایران هراس از سقوط حاکمیت ننگین خود، به مزدوران رژیم اشغالگر و جنایتکار خود دستور تیر مستقیم داد، و به‌دنبال آن سر و سینهٔ پاک معترضین شجاع و غيور ملت احواز در معشور هدف گلوله‌ قرار گرفت.  

 اطلاعات بدست أمده، از منابع موجود در احواز اشغالی! شیوه هجوم وحشیانه رژیم اشغالگر و جنایتکار جمهوری اسلامی ایران به منظور قتل‌عام عمدی ملت عرب احواز در معشور افشاگر وجود خصومت دیرینه این رژیم جنایتکار ایران بر ملت عرب احواز می‌باشد.

به دستور استاندار جنایتکار و مزدور رژیم غلامرضا شریعتی ، در احواز اشغالی برای قتل عام وحشیانه معترضین ملت احواز در معشور یک تیپ ویژه تکاور به معشور فرستاد! از قبيل ۲ تانک و ۶ نفربر و کلی سلاح سنگین و نیمه‌سنگین و حتی هلیکوپتر نظامی! رژیم اشغالگر و جنایتکار به‌ محض ورود به معشور ابتدا در شهر جراحی وارد شدند و معترضین مسالمت‌آمیز بی دفاع که فقط سلاح  آنها صدای آنها بود را به گلوله بستند. 

سؤال اینجاست آیا در این حمله وحشیانه رژیم اشغالگر از سلاح ساچمه ایی و گلوله های پلاستیکی استفاده کرد؟ در جواب! خیر متاسفانه با کلاشینکف و تیربار دوشکا، با تیربار دوشکا دقیقا از زمین و از از آسمان توسط هلیکوپتر، معترضین بی دفاع را با فجیع ترین کشتار قتل‌عام کردند، حتی در خود شهر جراحی به مردم عادی هم رحم نکردند و آنها را قتل‌عام کردند.

و جبهه ای دیگر حتی کسانی که برای حفظ جانشان به نیزارها پناه بردند، با سلاح سنگین دوشکا از دو طرف نیزار جوانان را به رگبار بستند، و هر کس به نیزار پناه برده بود زنده از نیزار خارج نشد.

شاهدان نیزار بیان می‌کند زمانی که خانواده‌های کشته شدگان نیزار اجساد عزیزانشان را از نیزار بیرون می آوردن اجساد را به سختی شناسايي می کردند، بدلیل اینکه گلوله دوشکا اجساد را متلاشی‌ کرده بود و اجساد تکه‌تکه شده بودند، وضعیت برای خانواده‌ها بسيار فاجعه‌باری بود.

 رژیم اشغالگر و جنایتکار جمهوری اسلامی ایران قطع اینترنت با این هدف صورت گرفت که یک حمام خون واقعی در معشور به‌وجود بیاورد تا اخبار فاجعه ی قتل‌عام معترضین معشور‌ به بیرون از ایران درز نکند و مزدوران و سرکوبگران رژیم اشغالگر و جنایتکار جمهوری اسلامی ایران بتوانند با دست باز به قتل عام وحشیانه معترضین شجاع ملت احواز در معشور ادامه بدهند.

چندین ساعت صداهایی شنیده می شد که فقط در فیلم‌ها شنیده می شود، مدام صدای رگبار». 

 رژیم اشغالگر و جنایتکار ایران برای وجود یک تظاهرات سلمی و (مسالمت‌آمیز) چه جنایاتی علیه ملت احواز در معشور مرتکب شد. 

 رژیم اشغالگر و جنایتکار جمهوری اسلامی ایران در مورد قتل‌عام معترضین ملت احواز در معشور تا امروز آماری 

ارائه نداده است و هیچ مرجع رسمی در این‌باره پاسخگو نیست. البته سالیان درازی است که هیچ‌ یک از کارگزاران رژیم اشغالگر و جنایتکارجمهوری اسلامی ایران، هیچ‌گاه، به دستگیری، شکنجه و اعدام جوانان بی گناه ملت احواز در زندان ها، هرگز برای این جنایات ضد بشریت پاسخی نداشتند و نخواهد داشت.

به امید روزی که جنایتکاران و مزدوران رژیم اشغالگر جمهوری اسلامی ایران در یک دادرسی عادلانه به جرم جنایت علیه بشریت در کشور احواز و به دست ملت احواز محاکمه بشوند.

فيصل احوازي  

مركز اطلاع رساني جبهه دمكراتيك مردمي احواز 

#جدش

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا