الاحوازجغرافياي ايران جعليجهانملل تحت ستم

اجرای 18 حکم اعدام ظرف 14 روز توسط حکومت اشغالگر ایران

دستکم 18 حکم اعدام ظرف 14 روز در جغرافیای سیاسی جعلی موسوم به ایران به اجرا درآمد؛ آمار اعدامها از ابتدای سال 1399 تا امروز به دستکم 212 فقره رسید.

براساس اخبار دریافتی کانون حقوق بشری نه به زندان – نه به اعدام، از زندانها و منابع مطلع و اخبار منتشر شده در رسانه‌های وابسته به حکومت ایران اشغالگر که به ثبت رسیده است، طی 14 روز اول دی ماه 99 در زندانهای شهرهای مختلف، 18زندانی به دار آویخته شده و اعدام شده‌اند.

9 زندانی در هفته اول دی ماه و 9 تن دیگر در هفته دوم اعدام شدند.
اعدامها در زندانهای زاهدان، قم، سنندج، لاکان رشت، وکیل آباد مشهد، سپیدار و رجایی شهر انجام شده است.

در میان زندانیان اعدام شده، یک زن زندانی به نام “زینب خدامرادی” به چشم میخورد که در زندان سنندج اعدام شد. همچنین یک کودک به نام محمدحسن رضایی نیز برغم همه هشدارهای ارگانهای حقوق بشری مانند عفو، در زندان لاکان رشت به دار کشیده شد.

در میان 212 زندانی اعدام شده 7 زندانی سیاسی و عقیدتی سیاسی به چشم میخورند از جمله: حمید میربلوچ زهی – حمید راست بالا، کجیر سعادت جهانی، محمدعلی آرایش، الیاس قلندرزهی، امید محمود زهی، حسن دهواری.

بسیاری از این اعدامها بصورت شتابزده و غیر قانونی بوده است؛ از جمله اعدام حمید راست بالا، کجیر سعادت و محمدعلی آرایش بدون اطلاع به خانواده زندانیان و دادن آخرین ملاقات و حتی بدون اطلاع وکیل صورت گرفته است.
در مورد دیگر اعدام احکام اعدام حسن دهواری و الیاس قلندرزهی در حالی اجرا شد که روز گذشته محمدرضا فقیهی، وکیل مدافع این دو زندانی با اشاره به وجود اشکالات قضایی در روند دادرسی و حکم صادر شده، از ثبت درخواست اعاده دادرسی در دبیرخانه دیوان عالی برای این دو زندانی خبر داد و خواهان توقف اجرای عجولانه حکم اعدام آنان شده بود. ساعاتی پس از اعدام آنها وکیل آنها از پذیرش درخواست اعاده دادرسی و تعیین شعبه برای این زندانیان اعدام شده، خبر داد.

همچنین اعدام محمدحسن رضایی که در زمان دستگیری 16ساله بوده، در حالی اجرا شد که بسیاری از ارگانهای بین المللی خواستار توقف این حکم بودند و آنرا نقض حقوق بشر می دانستند.

یادآوری می کنیم که روز 28 آبان 99 شصت و هفتمین قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر ایران در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد با 79 رای موافق 32 رای مخالف و 64 رای ممتنع به تصویب رسید.
در این قطعنامه به نقض اولیه حقوق بشر و آزادیهای اساسی در (جغرافیای سیاسی جعلی موسوم به) ایران، همچنین آمار بالای اعدامها بخصوص اعدام نوجوانان اشاره شد.
در این قطعنامه همچنین شکنجه و رفتار ضدانسانی در زندانها محکوم شده و خواستار آزادی بازداشت شدگان اعتراضات سراسری در دیماه 96 و آبان ماه 98 شده است.

قطعنامه کمیته سوم مجمع عمومی از رژیم اشغالگر ایران خواست که به مجازات اعدام پایان دهد و کسانی را که تنها بخاطر شرکت در اعتراضات بازداشت شده اند آزاد کند.

مرکز اطلاع رسانی جبهه دمکراتیک مردمی الاحواز
Http://WWW.ALAHWAZ.COM
Https://t.me/adpffarsi

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا