
تراژدی غم انگیز نابودی نخلستانهای نخل داران عرب أحوازي در أحواز اشغالی شنیدنی است.
نخل در فرهنگ غنی عرب نماد زندگی پیشرفته و زندگی کشاورزی است؛ برخلاف بُز که نماد زندگی عقب افتاده کوهستانی و صحراگردی اقوام مهاجم و کوچ نشین است.
این گیاه که در فرهنگ عرب به خاطر زیبایی، مقاومت و برکت بینظرش، درخت زندگی لقب داشته، و بسیار موردتوجه و تکریم عرب بوده در اکثر هنرهای عربی قبل از اسلام و بعد از آن نیز تصاویر و تأثیر آن را می توان مشاهده کرد.
اما از آن زمان که سایه شوم ایرانیان اشغالگر کینه توز بر سرزمین پاک عربی احواز گسترده شد، نخلها و دیگر ثروتهای این سرزمین بابرکت یکی پس از دیگری رو به نابودی میروند.
شرح کلیپ:
نخل دار عرب نخلستانش را همانند فرزندانش دوست میدارد و با از بین رفتن نخلستانش بواسطه طرح بیابان سازی احواز توسط نظام اشغالگر ایران که با هدف مهاجرت اجباری أعراب أحوازی و از بین بردن هویت عربی سرزمین و دولت الأحواز صورت میگیرد، تمام زندگی اش را در غم و اندوه بسر خواهد برد. او تنها بخاطر عشق و علاقه وافرش به نخل، در و دیوارهای خانه اش را با تصاویر نخلهای باشکوه نقاشی کرده است تا شاید همانند یک مسکن، غم و اندوه بی پایانش را تا اندازه ای تسکین دهد.
مرکز اطلاع رسانی جبهه دموکراتیک مردمی احواز
Http://ALAHWAZ.COM
https://t.me/adpffarsi