علی خامنهای از افزایش قیمت بنزین حمایت کرد

تهران (رویترز) – ولی فقیه فاسد ایران اشغالگر روز یکشنبه، با استناد به تظاهرات کنندگان ایرانی که در مخالفت با افزایش قیمت حامل های انرژی به خیابانها آمدند، “مخالفان جمهوری اسلامی و دشمنان” را برای خرابکاری در این جغرافیای سیاسی ساختگی متهم به تخریب و تشنج آفرینی کرد!.
خامنهای از تصمیم افزایش قیمت بنزین و سهمیه بندی آن آشکارا حمایت کرد، تصمیمی که دولت بطور ناگهانی اتخاذ کرد و باعث تظاهرات در شهرهای فارس نشین و غیر فارس شد. این اعتراضات با سرکوب نیروهای امنیتی روبرو شدند و یک الی دو معترض را در تهران به قتل رساندند و چندین نفر دیگر نیز زخمی شدند
خامنهای گفت: “من متخصص نیستم اما آراء مختلفی وجود دارد. من گفتم اگر مسئولان سه قوه تصمیمی بگیرند، من از آن حمایت میکنم.”
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت “این تصمیم بدون شک برخی از مردم را نگران کرده است اما اقدامات خرابکارانه و آتش زدن اماکن توسط شورشیان انجام شده است و نه ملت ما. ضد انقلاب و دشمنان ایران همیشه از اقدامات خرابکارانه و هرج و مرج حمایت کردهاند و همچنان به این کار ادامه خواهند داد.”
17 نوامبر 2019
امیر الاحوازی
مترجم: فواد فرج پور
مرکز اطلاع رسانی جبهه دموکراتیک مردمی الاحواز